...ЗА УПРАВУВАЊЕТО


   Како гаранција за создавање на позитивна деловна култура и добра клима за работа во ТЕХНО-ЧИСТ ДОО Скопје постои основен принцип за градење на корпоративни вредности според кој управувањето мора да се одвива само врз основа на правила, процеси, процедури, принципи, аргументи, начела, интереси на групите итн. а не врз основа на моќ, врски, познанства, особености, страв, уцени итн.20 години Заедно со Вас

-ТЕХНО-ЧИСТ оваа година го одбележува своето 20 годишно успешно работење, развој...
Прочитај повеќе


Најнови светски трендови во хигиената

Како најнова информација за нашата компанија, би сакале да ја издвоиме нашата соработка со светскиот лидер...
Прочитај повеќе


Заокружена стандардизација

Покрај ИСО 9001 : 2008 ТЕХНО-ЧИСТ во текот на 2011 година стекна уште два нови сертификати за имплементирани системи ...
Прочитај повеќе