ВИЗИЈА


   ТЕХНО-ЧИСТ, Бренд број 1 во Македонија во областа на одржување хигиена како компанија со современ менаџмент, корпоративно управување, врвни кадри, услуги по најсовремени технологии-стандарди и со најголем удел на Македонскиот пазар20 години Заедно со Вас

-ТЕХНО-ЧИСТ оваа година го одбележува своето 20 годишно успешно работење, развој...
Прочитај повеќе


Најнови светски трендови во хигиената

Како најнова информација за нашата компанија, би сакале да ја издвоиме нашата соработка со светскиот лидер...
Прочитај повеќе


Заокружена стандардизација

Покрај ИСО 9001 : 2008 ТЕХНО-ЧИСТ во текот на 2011 година стекна уште два нови сертификати за имплементирани системи ...
Прочитај повеќе