МИСИЈА


   Нашата мисијата е да ги усогласиме и примениме современите организациски, технички и технолошки начини на работа со условите на нашите простори и врз основа на висок квалитет и професионалност да го одржиме и зголемиме рејтингот и имиџот за единствено друштво кое е најдобро решение за било која потреба од областа на хигиената.20 години Заедно со Вас

-ТЕХНО-ЧИСТ оваа година го одбележува своето 20 годишно успешно работење, развој...
Прочитај повеќе


Најнови светски трендови во хигиената

Како најнова информација за нашата компанија, би сакале да ја издвоиме нашата соработка со светскиот лидер...
Прочитај повеќе


Заокружена стандардизација

Покрај ИСО 9001 : 2008 ТЕХНО-ЧИСТ во текот на 2011 година стекна уште два нови сертификати за имплементирани системи ...
Прочитај повеќе