...ЗА УСПЕШНОСТА


   Успешноста на ТЕХНО-ЧИСТ се темели на две основни задачи на менаџментот:

1. Грижа за вработените преку овозможување добри услови за работа, мотивираност, задоволство, можност за надградба, усовршување, едуцирање.. .. (вработените се најголемиот капитал на компанијата)

2. Грижа за клиентите, кои покрај високиот квалитет и задоволство од услугата, да добиваат постојано следење на нивните состојби и потреби со предлагање на новитети за подобрувања без да бидат побарани од нивна страна и реализација на истите по одобрувањето од нивна страна.

(само еден е главен, тој може да го смени и раководството и работниците а тоа е клиентот)20 години Заедно со Вас

-ТЕХНО-ЧИСТ оваа година го одбележува своето 20 годишно успешно работење, развој...
Прочитај повеќе


Најнови светски трендови во хигиената

Како најнова информација за нашата компанија, би сакале да ја издвоиме нашата соработка со светскиот лидер...
Прочитај повеќе


Заокружена стандардизација

Покрај ИСО 9001 : 2008 ТЕХНО-ЧИСТ во текот на 2011 година стекна уште два нови сертификати за имплементирани системи ...
Прочитај повеќе